MerkenDRYKORN

FOR BEAUTIFUL PEOPLE

 

DRYKORN is in 1996 opgericht. Het merk verkreeg al na een paar seizoenen internationale faam door haar producten, kwaliteit en consistente modebewuste toon. 

 

Kenmerkend voor DRYKORN zijn de metropolitische, toegankelijke en progressieve uitstraling. DRYKORN DRYKORN gaat mee met haar tijd, doet mee aan de laatste mode, maar altijd met behoud van het eigen karakter. 

 

Productkennis, een landelijke distributie en persoonlijke klantenservice hebben ervoor gezorgd dat DRYKORN, ondanks stagnatie in de economie,  tot één van de snelst opkomende en sterkst groeiende merken in de mode industrie is. 

 

 THE PHILOSOPHY OF PENN&INK N.Y

 

Ze is een echte Vrije Geest; onafhankelijk, uitgesproken en licht rebels en toch altijd vol compassie voor anderen. Ze is altijd optimistisch en wanneer het kan waagt zij een kansje. Zonder opwinding, uitdaging en verassing zou het leven niet dezelfde verleiding hebben. 

  

Ze volgt de laatste trends, maar is ook trendzetter. Ze is gek op reizen en haar gevoel voor stijl is, net zoals zijzelf is, altijd in ontwikkeling. Haar kledingstijl is casual, verfijnd en innovatief. Ze is 100% stijlvol en origineel Bohemien Chic. 

  

Feeling good, in every Penn&Ink mood. Be what you wear, be Penn&Ink…

 

Rosemunde

Vrouwelijk, verleidelijk en comfortabel

 

Het Deense merk Rosemunde is in de laatste jaren uitgegroeid tot een uitgebreide collectie met een total look van zijde tops, zachte knits en verleidelijk kant.

 

De zijde tops met het bekende kanten kraagje zijn niet weg te denken uit de kledingkast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZENGGI

 

 

Des Petits Hauts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARNANA shoes

 

ARNANA shoes zijn ontwikkeld om de absolute draagcomfort te beleven en om je op en top vrouw te voelen gedurende de hele dag. Gemaakt van de beste nappa leer, made in Italy.

 

 

 

 

  

NANNI

 

Opgericht in de jaren '80 door architect Vittorio Nanni. Zijn passie en creativiteit leidde tot iconische ontwerpen geïnspireerd door de architectuur, zoals de blokkige vormen van rails in de metro. De kennis en alle architectonische elementen zijn ook bij de nieuwe generatie ontwerpers bij NANNI leidraad voor het ontwerp. Giodano Nanni, de zoon van Vittorio, leidt het bedrijf naar nieuwe hoogtes. De ontwerpen zijn een balans tussen het artistieke en het chique.